4 pers.

Ingredienser

600 g skinkemedaljon
2 cm. frisk ingefær
300 g grønne asparges
300 g hvide asparges
400 g spinatblade
2 skalotteløg
4 tsk. sesamolie
4 spsk. soya
4 tsk. hvidvinseddike
80 g friskrevet parmesanost
salt, friskkværnet peber
godt, groft brød

Fremgangsmåde

Gnid kødet med salt og lad det trække i 20 minutter. Børst saltet af igen og riv ingefæren og gnid kødet med det. Grillsteg det i ca. 3 minutter på hver side.
Gør asparges i stand – de hvide skal skrælles. Skær begge typer asparges i små bidder og kog dem i letsaltet vand i 3 minutter. Lad dem dryppe af. Hak løg og skyl spinaten. Kom afdryppede asparges, små spinatblade og løg i varm sesamolie i en gryde og vend det hele godt rundt. Hæld soya og eddike ved og smag det til. Server soyaskyen til kødet og høvl parmesan over inden servering. Spis godt, groft brød til.